Nerverna börjar spela sitt eget spel

Hej till alla som läser min blogg och er andra som är här för första gången!
Först vill jag bara tacka er som läser bloggen! Igår hade jag besöksrekord: 35 st unika besökare :) Shiit vad glad jag blev idag! Hoppas att ni tycker att min blogg är inspirerande och jag hoppas att ni fortsätter att titta in här. ♥
 
Den här dagen är allt konstig den...
Nu, när jag packar ihop alla mina saker i mitt rum, inser jag att jag verkligen ska åka bort i ett helt år och det är klart att man blir såå otroligt nervös då. Om jag skulel åka till ett engelskspråkigt land skulle jag nog inte vara lika nervös som nu eftesom då kan man ju språket ganska bra ialalfall. Men österrike och tyska... En kompis sa till mig att den första månaden kommer vara hemsk för man fattar ingenting och man kan inte uttrycka sig ordentligt... Får hoppas att det inte blir så för mig :)
 
Men i ena stunden så är jag jätte excited på att åka iväg och vill bara åka på en gång men sen kommer stunderna då jag inser vad jag egentligen ger mig in på och att jag åker om 47 DAGAR!!! och vill därför bara stanna hemma och skita i att åka (dock kommer det aldrig att hända men tanken dyker upp i motgångar)
 
Haha^^ nu fick ni ett djupt inlägg men aja puss på er!